Algoritmik Trading İçin Alternatif Sistemler

Kolay, anlaşılır ve kullanıma hazır birçok yeni robotla algoritmik trading dünyasına farklı bir bakış açısıyla yaklaşın.

Technical Analysis
Turkish
TRY 1,392.00

4 hour 3 minute total time
1 downloadable documents
Lifetime access
Watch on all platforms

Acquirements

  • Sadece birkaç satırlık basit bir iki kodla oluşturulmuş kolay sistemler
  • Her sistem için kurgulanması, test edilmesi ve sonuçlarının yorumlanışıyla baştan sona anlatım
  • En uzunu birkaç dakika süren ve kullanıma hazır hale gelen sistemler
  • Kimi birbirinden tamamen farklı kimi birbirinin türevi çok sayıda sistem
  • Her biri farklı seviyelerde sistemler
  • Yalnız sistemler değil karşılaşabileceğiniz olası sorunlar ve çözümleri
  • Birbirleri ile kullanılabilir, değiştirilebilir sistemler

Description

Öncelikle bu eğitim sırasında birbirinden çok farklı ya da birbirinin türevi birçok sistemi beraberce kurgulayacak ve test edip onları kullanılabilir sistemler haline getireceğiz. Bunun anlamı ise hem çok sayıda alternatif sisteme sahip olacağınız hem de bu alternatif sistemlerin nasıl kurgulandığını görerek her aşamada algoritmik trading bilginizi adım adım ileriye götüreceğinizdir.

Ayrıca beraberce kurguladığımız bu sistemler sayesinde farklı bakış açıları kazanarak neyi neden yaptığımı da anlayacak ve bu şekilde kendi alternatif sistemlerinizi de kurgulayabilir hale gelebileceksiniz. Çünkü eğitim boyunca her kurgumuzda sizlere kurgunun mantığını anlatırken onu nasıl test edeceğimizden onu nasıl kullanacağımıza kadar birçok ayrıntıyı da sizlerle paylaşacağım. Yani nasıl kullanılırın yanında başınızı belaya sokacağınız durumları ve bunların çözümlerini de size vererek o sisteme tam anlamıyla hâkim olmanızı sağlamaya çalışacağım.

Bu eğitimde sizlere sunacağım alternatif sistemlerin en önemli özelliği ise hemen hepsinin lego sistemler olmasıdır. Bunun anlamı ise her bir sistemin al kullan özelliği sayesinde kullanıma hazır bir şekilde sizlere sunuluyor olmasının yanı sıra lego parçaları gibi birbirlerine eklenebilir, işlerinden bazı parçalar çıkarılabilir ya da eğitimdeki başka sistemlere ait parçalarla değiştirilebilir oluşlarıdır.

Eğitim sırasında göreceğiniz alternatif sistemlerin bir diğer özelliği ise en uzunu birkaç dakikayı bulan tek bir testle kısa süreler içinde test edilip kullanılabilecek yapıda hazırlanmış olmalarıdır. Ayrıca yapısal olarak da farklı tercihlere uygun kimi agresif kimi ise muhafazakar sistemler içermesi nedeniyle de farklı enstrümanlara uyarlanabilir yapıdadırlar.

Bu eğitim için öğrencilerin herhangi bir ön bilgiye ihtiyaçları yoktur. Algoritmik trading ile bu eğitim sırasında tanışacak olanların da, algoritmik tradingi yapmakta olanların da aynı derecede faydalanacakları ve keyif alacakları bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Ayrıca eğitim sırasındaki alternatif sistem örneklerini Matriks programı üzerinden anlattığım için aynı sistemleri kullanabilmek, test etmek ve çalışmak için benden bu programı talep eden öğrencilerime de 3 aylık Matriks Prime Demosunu vereceğim.

Tutors

Anıl Özekşi
Anıl Özekşi
Teknik Analist

Course Content

6 chapters6 videos4 hour 3 minute total time
Giriş
  • Giriş06:00
1. Seviye Sistemler
  • 1. Seviye Sistemler50:37
2. Seviye Sistemler
  • 2. Seviye Sistemler52:18
3. Seviye Sistemler
  • 3. Seviye Sistemler01:00:55
4. Seviye Sistemler
  • 4. Seviye Sistemler01:01:25
Kapanış
  • Kapanış11:45

Related Courses

TRY 1,392.00

4 hour 3 minute total time
1 downloadable documents
Lifetime access
Watch on all platforms